VSTUPNÍ AUDIT PROVOZOVNY |
posouzení aktuálního stavu provozovny ve vztahu k současné legislativě |
VYPRACOVÁNÍ HARMONOGRAMU IMPLEMENTACE |
jednotlivé kroky zavádění systému |
VYPRACOVÁNÍ PODROBNÉ ZPRÁVY ZE VSTUPNÍHO AUDITU |
doporučení nápravných opatření v souladu s platnou legislativou v případě zjištěných nedostatků |
SESTAVENÍ VÝVOJOVÝCH DIAGRAMŮ |
na základě informací o připravovaných pokrmech, o technologii výroby či prodejním sortimentu a procesech v provozovně |
ANALÝZU NEBEZPEČÍ, STANOVENÍ OVLÁDACÍCH OPATŘENÍ A URČENÍ KRITICKÝCH BODŮ |
v průběhu celého procesu výroby potravin od příjmu produktů či surovin až po expedici |
VYPRACOVÁNÍ PLÁNU KRITICKÝCH BODŮ |
metody, způsoby a frekvence sledování včetně osobní zodpovědnosti pracovníků |
VYPRACOVÁNÍ PŘÍRUČKY KRITICKÝCH BODŮ |
včetně podrobného vysvětlení fungování celého systému |
VYPRACOVÁNÍ SANITAČNÍ PŘÍRUČKY |
zahrnující podrobný popis sanitace provozovny včetně postupů a plánů sanitace |
FORMULÁŘE |
vypracování veškerých potřebných formulářů dle typu provozu a případných požadavků objednavatele |
VYPRACOVÁNÍ PROVOZNÍHO ŘÁDU |
s ohledem na konkrétní provoz a požadavky objednatele |
KOORDINACI ZAVÁDĚNÍ SYSTÉMU V PRAXI |
včetně bezplatných konzultací a poradenství |
ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ |
v oblasti HACCP a správné výrobní a hygienické praxe včetně kontrolních testů k prověření znalostí pracovníků |
OVĚŘOVACÍ AUDIT |
nezávislé prověření funkčnosti systému 1x až 2x ročně dle dohody |